Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkoopprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Hoe ziet jouw dag eruit

Als een detective graaf je dagelijks in allerlei juridische stukken. Je spit eigendomsbewijzen uit, vraagt stukken op bij kadaster en bij klanten, verdiept je in splitsingsaktes en leest notulen van Verenigingen van Eigenaren. Bijzonderheden vallen jou meteen op. Zo zorg je ervoor dat woningdossiers compleet zijn, kopers optimaal op de hoogte worden gesteld en verkopers zich geen zorgen hoeven te maken over hun meldingsplicht. Ook onze makelaars vertrouwen op jouw expertise. Het opstellen of controleren van koopovereenkomsten behoort tot jouw kerntaken.

Wat maakt ons blij?

Je bent snel, werkt nauwkeurig en blijft op de hoogte van de laatste wetgeving. Als geen ander begrijp jij dat een goed opgemaakte koopovereenkomst iedereen gelukkig maakt. Zorgvuldig werken betekent simpelweg een tevreden klant en niet te vergeten een dankbare makelaar. Ook word je niet gauw nerveus, zeker niet tijdens de drukke dagen die je regelmatig te wachten staan.

Met wie doe je dit samen?

Met een klein maar zeer efficiënt team van 4 collega’s. Dit team maakt onderdeel uit van de operationele afdeling van makelaars en vastgoedadviseurs. Gezamenlijk op één grote werkvloer. Je moet dus wel tegen een stootje en een geintje kunnen. Je legt verantwoording af aan jouw teamleider.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een vakgerichte Mbo-opleiding
  • Werkervaring in de makelaardij of het notariaat is een pré
  • Je bent flexibel
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je kunt accuraat werken met verschillende software(-applicaties)
  • Je bent zorgvuldig en neemt verantwoording

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende baan in een professionele omgeving. Wij werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris en reiskosten. Ook hebben we een pensioenregeling.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088 200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw ongetwijfeld ijzersterke motivatie en CV naar Jacqueline.