Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkoopprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Onderhandelen is jouw kernactiviteit.

Voor jou is onderhandelen geen trucje maar een kunst. Het beste resultaat behalen voor jouw klanten, daar draait het om. Jij begrijpt als geen ander dat de verkoop van een huis tot een van de grootste financiële en emotionele beslissingen behoort in iemands leven. Jouw doel is om onze klanten daarmee op een prettige en transparante manier te helpen. Gedurende de verkoop ben jij de schouder waar onze verkopers op kunnen leunen. Vanuit ons kantoor in Alkmaar stel je de verkoopstrategie vast, bewaak je de voortgang, voer je de onderhandelingen en stel je de koopakte op. Vanwege onze manier van makelen vindt het klantcontact hoofdzakelijk telefonisch, per e-mail en via de app plaats. Binnen Makelaarsland beheer je jouw eigen woningportefeuille en niet te vergeten die van je collega bij hun afwezigheid.

Wat maakt ons blij?

Om huizen te verkopen bij Makelaarsland beschik jij over een paar ijzersterke kwaliteiten. Je bent wars van gemakzucht en verkoopt geen praatjes. Beschikbare marktgegevens zet je om in helder advies, je neemt verantwoording en bovenal ben je een kei in het voeren van onderhandelingen. Zo maak jij elke deal tot iets bijzonders. Iets waar men over praat, iets wat wordt beloond met uitstekende reviews over jouw dienstverlening. Daarbij is het voor jou geen punt om ook buiten kantoortijden die ene belangrijke deal af te ronden.

Met wie doe je dit samen?

Je werkt nauw samen met een team van makelaars en vastgoedadviseurs. En niet te vergeten ons team van juridische medewerkers die je helpen met alle ingewikkelde zaken. Je legt verantwoording af aan de operationeel manager.

Hier gebruik jij je ervaring ook voor.

Elke koper is ook weer een potentiële verkoper. Jij weet als geen ander hen het gevoel te geven dat zij ook voor hun toekomstige verkoop helemaal goed zitten bij jou.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding
  • Je bent communicatief ijzersterk
  • Je bent flexibel en sportief ingesteld
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je werkt snel met verschillende softwareapplicaties
  • Je hebt een ARMT certificering
  • Je bent analytisch, accuraat, zelfstandig, secuur en je beschikt over een hands-on mentaliteit

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende, zelfstandige baan in een professionele omgeving, werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris, reiskosten en hebben een pensioenregeling.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088-200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.