Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkoopprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Jouw functie als Klantadviseur

Als Medewerker Klant Advies Team bij Makelaarsland informeer je prospects over onze succesvolle manier van makelen. Met het uiteindelijke doel een nieuwe opdrachtgever waarvoor wij de woning mogen verkopen.

Wat maakt ons blij?

Je bent een communicatieve kei en pakt je werk serieus aan. Sales is voor jou geen trucje maar een echt vak, waarbij je elke dag een maximaal resultaat wil behalen. Je gelooft in de aanpak van Makelaarsland en weet dat gevoel als geen ander over te brengen. Uiteraard pas nadat je alles van je klant weet. Ook ben je flexibel. Je snapt dat de wereld snel verandert en jouw klant steeds meer verwacht. Je houdt er daarom rekening mee dat je zo nu en dan op zaterdag werkt.

Hoe ziet jouw dag eruit

’s Morgens bespreek je, onder het genot van een goeie kop koffie, de resultaten van de vorige dag. En minstens zo belangrijk deel je jouw tips en verbeterpunten. Vol inspiratie en zin om er weer een topdag van te maken ga je aan de slag met jouw prospects. Via email, telefoon en chat adviseer je potentiële klanten over de voordelen om hun huis met Makelaarsland te verkopen.

Met wie doe je dit samen?

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ons Klant Advies Team bestaat uit 5 teamleden die samen verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van alle prospects. Het Klant Advies Team valt onder de Front Office, wel zo gemakkelijk. Als de bezetting op jullie afdeling even te krap is, dan springen je andere collega’s graag bij.

Waar gebruik jij je ervaring ook voor?

De beslissing om je huis te gaan verkopen is vaak een ingrijpende en emotionele beslissing. Jij begrijpt dat als geen ander. Daarom ben je het luisterende oor met een geweldig inlevingsvermogen. Dat geeft precies het vertrouwen dat nodig is om als klant een goede beslissing te nemen. Namelijk de woning bij Makelaarsland in verkoop zetten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding
 • Je bent flexibel en communicatief ijzersterk
 • Je bent enthousiast en ziet kritische vragen als een uitdaging
 • Je hebt de nodige ervaring met de makelaardij. Al is het alleen al door je eigen verhuizing
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent handig met computers
 • Je hebt ervaring in salesfuncties

Wat bieden wij

 • Een goed salaris
 • Een zelfstandige functie binnen een professionele omgeving
 • De nieuwste technologiën om mee te werken
 • Een gezamenlijk doel: hoge klanttevredenheid
 • Een open cultuur en een collegiale sfeer met (sportieve) evenementen
 • Reiskostenvergoeding, lidmaatschapskosten en pensioenregeling
 • Een baan bij de grootste makelaar van Nederland

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088-200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.