Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkooprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Bouw mee aan ons merk!

Kom je bij Makelaarsland werken dan bouw je aan een merk met een duidelijke missie. Makelaarsdiensten beter, bijzonder en betaalbaar maken. Dat is onze manier om jaarlijks duizenden klanten te helpen bij het verkopen van hun huis. En wij willen nog veel meer mensen helpen. Groeien dus. Dat begint met wervende campagnes, goede mond-tot-mondreclame, efficiënte communicatie en slimme ICT oplossingen. En zeker niet onbelangrijk, we vallen graag in de prijzen. Afgelopen jaar werden wij voor de 4e keer op rij ‘Online Woningmakelaar Van Het Jaar’.

Wat maakt ons blij?

Jouw ervaring in een soort gelijke functie; waarbij je zorgt dat alles op het gebied van office support op rolletjes loopt. In deze functie handel je de mail af uit de mailbox van office support. Je bent punctueel en accuraat als het gaat om afhandeling van facturen. Verder ben je een integer en betrouwbaar persoon omdat er zeer vertrouwelijke zaken op de afdeling wordt afgehandeld. Je stelt gerust, lost issues op en denkt net iets verder mee om zaken op te lossen. Je bent het visitekaartje voor de afdeling en vindt het ook niet vervelend om af en toe de vaatwasser aan te zetten. Je begint elke maandagochtend met een vrijdagmiddag humeur.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Office support is verantwoordelijk voor HR, administratie, management- ondersteuning en kantoorondersteuning binnen Makelaarsland. Jouw dag bestaat onder andere uit het ontvangen van bezoek, telefoon aannemen, plannen van afspraken, controleren en inboeken van facturen en het assisteren van de Officemanager. Je beheert de voorraden, je verzorgt bestellingen en je helpt mee met organiseren van diverse activiteiten voor onze collega’s. Jouw wekelijkse inspectierondje zorgt dat ons pand in topvorm is. Kortom een hele afwisselende en diverse functie bij een dynamisch bedrijf.

Met wie doe je dit samen?

Je werkt in een team met 5 collega’s die wij samen Office Support noemen. Een klein, hard werkend team met een geweldige collegialiteit. Dat is niet alleen herkenbaar op de werkvloer maar ook tijdens de vele (sportieve) evenementen die wij organiseren. Als je werkt op de afdeling Office Support heb je veel contact met alle collega’s van Makelaarsland.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent representatief, secuur, accuraat, betrouwbaar en integer
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent snel en handig met computers
  • Je bent woonachtig in (de buurt van) Alkmaar

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een professionele omgeving, werken met de nieuwste technologieën en we streven een hoge klanttevredenheid na. Het is een nieuwe functie, met veel potentie. We groeien enorm en hier kun je een significante bijdrage aan leveren. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris afhankelijk van ervaring, reiskosten en we hebben een pensioenregeling.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088-200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.