Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is de grootste makelaar van Nederland en bouwt hard aan haar ambitieuze groeidoelstellingen. Wij helpen jaarlijks duizenden klanten met de aan- en verkoop van hun woning met een duidelijke missie als uitgangspunt: Makelaarsdiensten beter, bijzonder en betaalbaar maken. Onze ambitie is om nog veel meer mensen te helpen. Groeien dus. Dit doen wij onder andere met de uitrol van een landelijk netwerk met lokale Makelaarsland Agents en een intensieve samenwerking met onze grootaandeelhouder ING.

Bouw mee aan ons merk!Het Makelaarsland Agent Netwerk is één van de belangrijkste pijlers in de groeistrategie van Makelaarsland. Wij bouwen aan een buitengewoon en onderscheidend netwerk van moderne makelaars. Iedere makelaar heeft een eigen werkgebied, waarbinnen lokale kennis, netwerken en ondernemerschap centraal staan, maar bovenal de klant. Inmiddels zijn de eerste 4 Makelaarsland Agents met groot succes gestart en wordt het netwerk vóór de zomer verder uitgebouwd met minimaal 10 Agents. De doelstelling is om voor eind 2019 met 20 Agents een landelijke dekking te realiseren. In vier jaar willen we groeien naar een netwerk van meer dan 100 Agents en naast loondienst ook een franchiseformule introduceren.

Kortom: een prachtige uitdaging in een steeds veranderende markt.

Wie zoeken wij?

Een inspirerende en resultaatgerichte Salesmanager. Voor de aansturing, groei en professionalisering van het Makelaarsland Agent Netwerk zoeken wij iemand met een bewezen trackrecord in de aansturing van salesteams. Iemand die de uitdaging wil aangaan om samen met ons het Makelaarsland Agent Netwerk te laten groeien tot de grootste van Nederland.

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Makelaarsland Agents. Dit betekent een belangrijke focus op het realiseren van de gezamenlijke commerciële resultaten, de positionering in de regionale markt, de verdere ontwikkeling en professionalisering van de Agents én de samenwerking met de centrale organisatie van Makelaarsland. Je haalt het maximale uit het Agent Netwerk, streeft naar een hoge klanttevredenheid en een uitstekende medewerkerstevredenheid.

Vanuit jouw rol lever je ook een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het Agent Netwerk zelf, de groeiambities en de aanscherping van de verschillende proposities. In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor alle Agents in Nederland. Bij verdere groei zullen er meer Salesmanagers benoemd worden en zal de focus verschuiven naar een meer regionale verantwoordelijkheid. Je rapporteert aan de CCO / Head Agent Network.

Wat maakt ons blij?

  • Je bent een gedreven peoplemanager en een inspirator voor de Agents.
  • Je heb passie voor klanten, het behalen van commerciële resultaten en een hoge klanttevredenheid.
  • Je hebt een bewezen trackrecord binnen de sales en ervaring in de aansturing en uitbouw van een team binnen een snel groeiend bedrijf.
  • Je bent authentiek, zelfstandig, resultaatgericht en ondernemend.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer.
  • Je hebt afgeronde HBO of universitaire opleiding.
  • Ervaring in de makelaardij en affiniteit met vastgoed is een pré.
  • Centraal in Nederland woonachtig geniet de voorkeur, gezien je verantwoordelijkheid voor het landelijk dekkende netwerk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende positie binnen een snel groeiend bedrijf met een professionele werkomgeving. Wij zijn uniek in de makelaardij door de combinatie van een techbedrijf en een makelaar. We werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Het is een nieuwe functie met veel potentie en vrijheid waardoor je een significante bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van Makelaarsland. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris en je krijgt een auto van de zaak. Gezien je landelijke werkgebied is thuiswerken zeker een optie. Heb je geen opleiding binnen de makelaardij gevolgd, dan faciliteren wij een ARMT of introductie vastgoedopleiding.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 06 238 400 62. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.