Volg ons op

Wat is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar andere makelaars een percentage van de woning pakken, ging Makelaarsland met een helder en vast laag bedrag werken. Ongeacht de waarde van de woning. Ongeacht de ligging van de woning. Dit bleek een gouden greep te zijn: verkopers omarmde deze nieuwe manier van verkopen massaal en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Hoe ziet jouw dag eruit

De werkzaamheden zijn veelzijdig en je maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Het is mogelijk je breed te ontwikkelen door de veelzijdigheid van de applicaties en integraties die door ons worden ontwikkeld. Denk hierbij aan een app voor klanten, een integratie met Funda.nl, een applicatie om digitale brochures op te maken en een systeem dat de werkzaamheden van al onze makelaars real time aanstuurt. Misschien meer dan je zou verwachten van een makelaarskantoor, maar wij zijn dan ook de grootste van Nederland.

Wat maakt ons blij?

Jouw succesverhaal, zeker als je al eerder een belangrijke bijdrage heb geleverd aan snel groeiende merken.

Met wie doe je dit samen?

Als C# /.Net ontwikkelaar ben je samen met het scrum team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle applicaties van Makelaarsland.

Waar gebruik jij je ervaring ook voor

Je verdiept je in de klant en kijkt waar onze communicatie en makelaarsprocessen nog beter kunnen aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Tot in de details weet jij dit te vertalen in zinvolle communicatie via (nieuwe) distributiekanalen. Je bewaakt, monitort en managet actief het rendement in deze kanalen. Ook software applicaties zijn jou niet vreemd. De in eigen beheer gebouwde website en haar functionaliteiten maak jij je snel eigen en met jouw kennis help je mee om de klant een geweldig platform te bieden. Een platform wat met haar gebruikersgemak en vele handige hulpmiddelen bijdraagt aan een hoge klanttevredenheid.

Functie-eisen

  • Vakgerichte Hbo-opleiding
  • Enkele jaren professionele ervaring met C# /.NET
  • Gedegen kennis van SQL, XML, Javascript en WCF
  • Kennis van Scrum en Agile is een pre
  • Kennis van APP development (iOs, Android, Xamarin) is een pre

Je beschikt daarnaast over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ook heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je kunt je werkzaamheden goed zelfstandig uitvoeren, maar vindt het wel belangrijk om onderdeel te zijn van een team.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende baan in een professionele omgeving. Wij werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris, reiskosten en hebben een pensioenregeling.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088-200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.