Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkooprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Bouw mee aan ons merk!

Kom je bij ons in huis dan bouw je aan een merk met een duidelijke missie. Makelaarsdiensten beter, bijzonder en betaalbaar maken. Dat is onze manier om jaarlijks duizenden klanten te helpen bij het verkopen van hun huis. En wij willen nog veel meer mensen helpen. Groeien dus. Dat begint met wervende campagnes, goede mond tot mondreclame, efficiënte communicatie en slimme ICT oplossingen. O, ja, we vallen graag in de prijzen. Afgelopen jaar werden wij voor de 4e keer op rij ‘online woningmakelaar van het jaar’.

Wat maakt ons blij?

Jouw succesverhaal, zeker als je al eerder een belangrijke bijdrage heb geleverd aan snel groeiende merken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De werkzaamheden zijn veelzijdig en je maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Het is mogelijk je breed te ontwikkelen door de veelzijdigheid van de applicaties en integraties die door ons worden ontwikkeld. Denk hierbij aan een “App” voor klanten, een integratie met Funda.nl, een applicatie om digitale brochures op te maken en een systeem dat de werkzaamheden van al onze makelaars real time aanstuurt. Misschien meer dan je zou verwachten van een makelaarskantoor, maar wij zijn dan ook de grootste van Nederland. Je werkt als development teamlid mee om complexe vragen naar uitvoerbare cases, modellen en user stories te vertalen. Je beschikt over actuele kennis van IT methodieken en technieken inclusief best practices op het gebied van data- en procesmodellering met een gezonde ‘get-things-done’-mentaliteit.

Met wie doe je dit samen?

Als C#/.Net ontwikkelaar ben je samen met het SCRUM development team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website en van de applicaties van Makelaarsland.

Waar gebruik jij je ervaring nog meer voor?

Je verdiept je in de klant en kijkt waar onze communicatie en makelaarsprocessen nog beter kunnen aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Tot in de details weet jij dit te vertalen in zinvolle communicatie via (nieuwe) distributiekanalen. Je bewaakt, monitort en managet actief het rendement in deze kanalen. Ook software applicaties zijn jou niet vreemd. De in eigen beheer gebouwde website en haar functionaliteiten maak jij je snel eigen en met jouw kennis help je mee om de klant een geweldig platform te bieden. Een platform wat met haar gebruikersgemak en vele handige hulpmiddelen bijdraagt aan een hoge klanttevredenheid.

Functie-eisen

  • Vakgerichte Hbo-opleiding
  • Enkele jaren professionele ervaring met C#/.NET
  • Gedegen kennis van SQL, XML, Javascript en Web API’s
  • Kennis van Scrum en Agile is een pré
  • Kennis van APP development met Xamarin is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan in een professionele omgeving. Wij werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris, reiskosten en hebben een pensioenregeling.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088-200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.