Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkooprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Bouw mee aan ons merk!

Kom je bij Makelaarsland werken dan bouw je aan een merk met een duidelijke missie. Makelaarsland is een technologiebedrijf dat makelt en de gehele klantreis heeft geautomatiseerd. Wij leveren betrouwbare en innovatieve Makelaarsdiensten. Dat is onze manier om jaarlijks duizenden klanten te helpen bij het aan- en verkopen van hun woning. En wij willen nog meer mensen helpen. Groeien dus. Dat begint met efficiënte communicatie en slimme ICT oplossingen.

Jouw functie als systeembeheerder

In de functie van systeembeheerder ben je medeverantwoordelijk voor het gehele beheer en de architectuur van onze ICT infrastructuur. Makelaarsland is een snelgroeiend bedrijf, zowel in omvang als in professionalisering. Op het hoofdkantoor te Alkmaar werken zo’n 60 gemotiveerde collega’s.

De komende jaren verwachten wij dat dit aantal flink zal toenemen. Maar de grootste groei verwachten wij bij onze lokale makelaars. Verspreid door het hele land hebben zij veilige toegang nodig tot hun kantoorapplicaties. Met hulp op afstand ondersteunen wij hen waar nodig.

Makelaarsland is onderdeel van de ING en wij werken nauw samen met hun ICT experts om onze ICT infrastructuur flexibel, veilig en betrouwbaar te maken. Wij zoeken daarom ook een specialist die mee kan met de moderne eisen vanuit de markt.

Wat maakt ons blij?

Je ziet het als een uitdaging om collega’s uit de problemen te helpen op ICT gebied. Soms is de oplossing snel gevonden maar je laat je niet uit het veld slaan als het even tegen zit. Uiteindelijk zorg je ervoor dat iedereen verder kan met z’n werk. Eventueel met hulp van onze externe ICT partners.

We verwachten van jou dat je initiatieven neemt om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied. Je bent leergierig, nieuwsgierig en bereid je verder te ontwikkelen. Wij ondersteunen jou bij je ontwikkeling maar uiteraard willen wij ook van jou leren!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Regelmatig word je gebeld door collega’s om problemen met computers, printers en applicaties op te lossen. Maar voornamelijk ben je proactief onze ICT infrastructuur aan het optimaliseren zodat problemen voorkomen worden en het aantal incidenten laag is.

Met updates en de juiste configuratie van firewalls en VPN verbindingen zorg je er voor dat kwaadwillenden geen kans hebben om schade aan te richten en onze bedrijfs- en klantdata veilig is. Voor nieuwe collega’s koop je passende hardware en software licenties in.

Met wie doe je dit samen?

Je komt terecht in een hecht team van experts met uiteenlopende expertises. Je maakt onderdeel uit van de ICT afdeling en werkt nauw samen met de software ontwikkelaars. Bij de uitvoer van grotere projecten ben je ook onderdeel van het SCRUM development team. Samen dragen jullie zorg voor de ontwikkeling en oplevering van innovatieve web applicaties en apps.

Functie-eisen

Je bent expert op het gebied van Microsoft producten en virtualisatie-oplossingen. Naast een relevante MBO/HBO IT opleiding beschik je over meerdere jaren werkervaring als systeembeheerder. Je bent analytisch en praktisch ingesteld en voelt je eigenaar van je werk. Werken kun je zowel zelfstandig als in een team. Je toont graag initiatief en kansen grijp je met beide handen aan.

  • Active directory met groepsbeleid
  • Ruime ervaring met Windows 10 en Windows Server 2016
  • MS Office 365
  • Firewall en VPN
  • MS Exchange
  • Vakkennis van beveiligingsproblemen
  • Cloud-diensten zoals MS Azure
  • Virtualisatie-omgevingen (VMWare) en storage oplossingen

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan in een professionele omgeving. Wij werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris, reiskosten en hebben een pensioenregeling.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 06 23 84 00 62. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.