Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkooprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Hoe ziet jouw dag eruit

Telefoneren, chatten en e-mailen. Kortom, jouw dag bestaat vooral uit heel veel klantcontact. En dat is precies waar jij gelukkig van wordt. Je helpt graag klanten met allerlei uiteenlopende vragen rondom de verkoop van hun huis. Geen vraag is jou teveel, je hebt altijd een extra tip en potentiële kopers geef je nog net dat extra zetje om een bezichtigingsafspraak te maken.

Wat maakt ons blij?

Je snapt als geen ander dat een huis verkopen een belangrijke emotionele en financiële beslissing is. En klanten merken dat aan jou. Je stelt gerust, lost issues direct op en denkt net iets verder mee dan onze klanten verwachten. Bovendien ben je commercieel een kei en je signaleert kansen direct. Natuurlijk geloof je in onze manier van makelen. Zo weet je potentiële verkopers eenvoudig te overtuigen van onze dienstverlening.

Met wie doe je dit samen?

Je werkt in een team met 8 collega’s die wij samen Front Office noemen. Een klein, hard werkend team met een goede dosis humor en een geweldige collegialiteit. Dat is niet alleen herkenbaar op de werkvloer maar ook tijdens de vele (sportieve) evenementen die wij organiseren. Ook werk je nauw samen met het team van makelaars en niet te vergeten onze juridisch medewerkers die helpen met alle ingewikkelde zaken.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding
  • Je bent communicatief ijzersterk
  • Je bent flexibel en bereid om zo nu en dan op zaterdag te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent snel en handig met computers
  • Je bent woonachtig in omgeving Alkmaar
  • Werkervaring in de branch is een pré

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende baan in een professionele omgeving. Wij werken met de nieuwste technologieën en streven een hoge klanttevredenheid na. Er is een open cultuur en een collegiale sfeer met veel (sportieve) evenementen. Wij betalen een goed salaris en reiskosten en we hebben een pensioenregeling. Ook zal je niet de eerste vastgoedadviseur zijn die doorgroeit naar ons makelaarsteam. Hiervoor bieden wij diverse opleidingstrajecten aan.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088 200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw ongetwijfeld ijzersterke motivatie en CV naar Jacqueline.